×
Meniu

Expoziția MoldMedizin & MoldDent

🔹Vă așteptăm cu drag la expoziția MoldMedizin & MoldDent care are loc în aceste zile la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”.
🔹Pentru toate femeile ce participă la expoziție, specialiștii Institutului Oncologic oferă examinarea complexă a glandelor mamare.
‼️De ce puteți beneficia vizitând stand-ul nostru?
– Consultația medicului mamolog
– Examinarea glandelor mamare
– Ultrasonografie mamară
– Mamografie
– Consultația psihologului
🔹La expoziție dispunem de spații special amenajate în care examinările au loc în maximă siguranță, confort și intimitate.
‼️Este GRATUIT și ne dorim, prin această inițiativă, să prevenim cancerul mamar prin depistarea precoce a tuturor leziunilor de la nivelul glandelor mamare care prezintă suspecție.
🔹Ne găsiți la Pavilionul Nr. 2 al Centrului Internațional de Expoziții MoldExpo.
🔹Vă reamintim că peste 70 de companii din Republica Moldova, Coreea de Sud, România și Turcia vor participa la cea de-a XXVI-a ediție a expoziției MoldMedizin & MoldDent. Expoziția este organizată în perioada 14 – 17 septembrie și este reluată după o pauză de trei ani.
Este un eveniment important în domeniul asistenței medicale, care atrage anual mii de vizitatori și specialiști din domeniul medicinei, a stomatologiei, a farmaceutici, etc.