×
Meniu

IMSP Institutul Oncologic a primit un nou lot de echipamente medicale și medicamente din partea Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM)

✅ IMSP Institutul Oncologic din Republica Moldova a primit un al treilea lot de medicamente specializate, echipament medical și consumabile medicale pentru tratamentele oncologice.

✅În cadrul evenimentului de donație au participat Ruslan Baltaga, directorul Institutului Oncologic, Ion Prisăcaru, secretar de stat al Ministerului Sănătății, Laura Hruby, șef adjunct al misiunii, Ambasada SUA în Moldova, și Lars Johan Lönnback, șeful misiunii OIM în Moldova și lucrătorii medicali .
✅Institutul Oncologic a primit monitoare de transmisie neuromusculară, aparate de ultrasonografie, pompe pentru administrarea substanțelor chimioterapice, aparate de încălzire pentru pacienți, camere implantabile pentru chimioterapie cu accesorii, alte consumabile medicale, dar și medicamente necesare pentru tratamentul persoanelor cu maladii oncologice.
✅Donația, în valoare de USD 150.000, a fost oferită de Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Republica Moldova, cu sprijinul financiar generos al Guvernului Statelor Unite ale Americii.