×
Meniu

Sesiune de instruire pentru personal, concentrată pe prevenirea și apărarea împotriva incendiilor

🏥Astăzi, 19.04.2024, IMSP Institutul Oncologic a organizat o sesiune de instruire pentru personal, concentrată pe prevenirea și apărarea împotriva incendiilor.
✅Această inițiativă a fost posibilă datorită colaborării cu specialistul Centrului Republican de Instruire al Inspectoratului General de Situații Excepționale al MAI, maiorul serviciului intern Ștefan Turculeț.
🧯În cadrul acestei sesiuni de instruire, personalul Institutului Oncologic a fost instruit în privința identificării și prevenirii incendiilor, utilizării echipamentului de protecție adecvat, precum și procedurilor de evacuare și acțiunilor de prim ajutor în caz de urgență. Cu îndrumarea oferită de către maiorul Ștefan Turculeț, participanții au dobândit cunoștințe și competențe esențiale pentru a gestiona situațiile de urgență într-un mod eficient și profesionist.
✅IMSP Institutul Oncologic reafirmă angajamentul său față de siguranța personalului, asigurându-se că aceștia sunt pregătiți cu cunoștințe actualizate pentru a face față oricăror provocări legate de siguranța la locul de muncă.