×
Meniu

Sesiunea științifică PROBLEME ACTUALE ALE MEDICINEI INTERNE, secția NOI ORIZONTURI ÎN ONCOLOGIE,

În perioada 18-20 octombrie 2023, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va desfășura
Conferința științifică anuală Cercetarea în biomedicină și sănătate: calitate, excelență și performanță, în cadrul Zilelor Universității. Joi, 19 octombrie, cu începere de la ora 8:30, va avea loc sesiunea științifică PROBLEME ACTUALE ALE MEDICINEI INTERNE, secția NOI ORIZONTURI ÎN ONCOLOGIE, care se va desfășura în incinta sălii de conferințe a Institutului Oncologic.
În cadrul secțiunii sunt planificate Rapoarte în plen, Comunicări orale și Postere moderate. Sesiunea va fi onorată de prezența speakerilor internaționali:
1. PhD. Olena Yefimenko, (General Director of Kiev, Ukraine National Cancer Institute). Oncology Institute Kyiv: Challeges of Oncology service during war time.
2. Prof. Noureddine Bouaouina (Centre Médical Ibn Khaldoun, TN). L'état des lieux de l'oncologie en Tunisie.
3. PhD. Sandeep Kaul (Barking, Havering and Redbridge University Hospitals NHS, UK). Pelvic Exenteration in Advanced Pelvic Malignancies.

Înregistrarea cu participare simplă la Conferința științifică anuală, sau la cursurile educaționale și workshopurile medicale este deschisă până la data de 14 septembrie 2023, în regim on-line, pe subsite-ul https://conferinta.usmf.md/, accesând următorul link
Formular de înregistrare

Mai multe detalii vedeți pe: Cercetarea în biomedicină și sănătate: calitate, excelență și performanță, ediția 2023 sau https://usmf.md/ro/evenimente/conferinta-stiintifica- anuala-cercetarea-biomedicina-si-sanatate-calitate-excelenta-si
N.B.: Conferința științifică anuală este creditată cu credite EMC. Certficate de participare cu credite EMC vor primi doar cei înregistrați pe platformă pâna pe 14 septembrie pe linkurile de mai sus.