×
Meniu

Ziua Internațională a Asistentului Medical

🎉Astăzi, 15.05.2024, IMSP Institutul Oncologic a organizat un eveniment special pentru a marca Ziua Internațională a Asistentului Medical. Această zi reprezintă o oportunitate de a recunoaște și de a celebra munca deosebită a asistenților medicali și contribuția lor esențială în furnizarea îngrijirii de sănătate și sprijinului pentru pacienți.
🌺Asistenții medicali de la Institutul Oncologic au primit o surpriză minunată din partea viitorilor asistenți medicali, studenții de la Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo”. Acești tineri promițători au venit să își exprime admirația și recunoștința pentru munca și devotamentul asistenților medicali, care sunt un exemplu strălucit de profesionalism și compasiune în îngrijirea pacienților.
👏La Institutul Oncologic, suntem mândri să avem în echipa noastră asistenți medicali dedicați și talentați, care contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea vieții pacienților noștri.
👩‍⚕️🧑‍⚕️Felicitări tuturor asistenților medicali și viitorilor asistenți medicali pentru angajamentul vostru fără margini și pentru devotamentul vostru față de sănătatea și bunăstarea comunității noastre!