×
Meniu

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali

Stimați asistenți medicali și asistente medicale  din cadrul IMSP Institutul Oncologic, felicitări cu ocazia zilei profesionale. Fie ca munca, ajutorul și toată dedicația voastră să fie răsplătită și apreciată. Cu toții știm că însănătoșirea unui pacient nu ține doar de eforturile și calificarea medicilor. Un rol important în aceste activități o au și asistentele medicale. Voi vegheați pacienții, aveți grijă de ei, le alinați durerile, și depuneți mult efort doar ca pacienții să fie bine. Acestă muncă asiduă merită apreciată și răsplătită din plin, iar în această zi deosebită – Ziua Internațională a Asistenților Medicali,  vă urăm doar bine, putere și multă recunoștință din partea pacienților și a celor din jur.

Datorită meseriei Dumneavoastră  pacienții pot spera cu încredere la ziua de mâine,  îi ajutați atât să se recupereze fizic cât și le oferiți o rază de încredere și lumină în puterile lor proprii. Fie ca aceste fapte bune să vi se întoarcă și să aveți parte de multă căldură în viață. Munca pe care o depuneți constant este de neprețuit, iar pentru acesta vă aducem sincere mulțumiri.

Vă suntem recunoscători pentru ambiția, sacrificiul și devotamentul de care dați dovadă zi de zi, chiar și în aceste timpuri dificile. Vă transmitem cele mai sincere urări de bine, multă sănătate, pace și căldură în familiile Dumneavoastră!

Cu mult drag, admirație și respect în numele administrației IMSP IO, director Ruslan Baltaga